A Linamar az Év Duális képzőhelye

2024. április 16. 07:23 | behir.hu

A Linamar Hungary Zrt. nyerte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Az év duális képzőhelye – 2024” - a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szakképzési díja elnevezésű pályázatot nagyvállalkozás kategóriában.

A kamara a díj odaítélésével kívánta elismerni Békés vármegyei képzőhelynek az elmúlt időszakban nyújtott kitartó munkáját, valamint az új duális szakképzési rendszer gyakorlati megvalósítása terén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenységét és elért teljesítményé.

A díj távlati célja a hazai szakképzés színvonalának emelése, népszerűsítése és a minőségi képzés ösztönzése. Az elismerést három kategóriában, egyéni, mikro- és kisvállalkozások, valamint közepes és nagyvállalkozások körében ítélték oda.

A Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nemcsak képzőhelyként számíthat a Linamar Hungary Zrt-re, hanem a pályaorientációban is nagy segítséget jelent a cég, hiszen számos általános iskolás, pályaválasztás előtt álló csoportot fogadnak. A gyerekeknek bemutatják, milyen a munka a vállalatnál és milyen munkakörökben lehet elhelyezkedni, illetve ahhoz mi kell. A pályaorientációs munkát a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

További programok »

FEL