A közösség erejével gyűjtöttek Gyulaváriban

2017. április 2. 07:34 | Mikóczy Erika

 

A gyulavári óvoda és a Bay Zoltán általános iskola jótékonysági délutánt és vásárt szervezett - írja a Gyulai Hírlap.

Húsvéti, jótékonysági kézműves délutánt és vásárt rendezett a gyulavári óvoda és a Bay Zoltán általános iskola március 31-én. Az össznépi megmozdulást a szervezők, a koraszülött-mentőautó megvásárlásának támogatása céljából hívták össze.

A napot megtisztelte jelenlétével Gajda Róbert, a Külgazdasági és Külügyminisztérium politikai tanácsadója és dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnöke is.

A Bay Zoltán általános iskola sportcsarnokában megtartott rendezvényen a két intézmény mellett az Együtt Gyulaváriért Egyesület és a szülők is sokat tettek a nemes cél érdekében.

A gyermekzsivajtól hangos délutáni programon mindenki megtalálhatta a maga szórakozását, hiszen többféle programmal is várták a szervezők a gyermekeket és szüleiket.

A többek között több mint tizenöt féle kézművesprogrammal, arcfestéssel és lufihajtogatással tarkított napon a Viharsarki Koraszülött Mentőalapítványt kívánták támogatni. A pedagógusok segítségével elkészült húsvéti tárgyakat a helyszínen meg lehetett vásárolni, így gyűjtve hozzájárulást a koraszülött-mentőautó megvásárlásához.

Forrás: Gyulai Hírlap

További programok »

FEL