A közjóért cselekednek – 22. Civil Gála Békéscsabán

2022. november 20. 15:06 | behir

A huszonharmadik születésnapját ünneplő Civil Szerveztek Szövetsége taggyűléssel egybekötött gálát rendezett a Kornélia étteremben.

A több mint 170 fős vendégsereget elsőként Gólya Pál, a Civil Szerveztek Szövetségének elnöke köszöntötte, megköszönve részvételüket.

A rendezvényt dr. Bódi Beáta, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója, aki elmondta, hogy örömünnep a mai gála és büszkeségét fejezti ki, hogy Békés megyében életerős civil szervezetek tevékenykednek. Hangsúlyozta, hogy a kormányhivatal társadalomszervező, katalizátor szerepköréből eredően stratégiai partnerként, egyik legfőbb szövetségesként tekint és támaszkodik a civil szervezetekre. Kiemelte: a civil szervezeteket a társadalmi önszerveződés alapsejtjei, akik meghallják a hozzájuk intézett szavakat és érdek nélkül a közjóért cselekednek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvalósítsák a közösség javát szolgáló elképzeléseket. Végezetül a Békés Megyei Kormányhivatal nevében kitartást és jó munkát kívánt.

Több mint 170 vendég a csabai gálán

Több mint 170 vendég a csabai gálán

 

A köszöntők után ünnepi taggyűlés vette kezdetét, melyen többek között elfogadták a Civil Szerveztek Szövetségének 2022. évi munkatervét és emléklapot adományoztak az 5, 10, 15 és 20 éves tagszervezeteknek. Elismerésben részesült a 20 éve tagszervezet Életfa Kulturális Alapítványt; a 15 éves Remonda Szabadidős Lovas és Sportegyesületet, a Dél-Alföld Wellness Egyesületet, a TIT Körösök Völgye Egyesületet, a Körösök Völgye Natúrpark Egyesületet. 10 év tagság után az eleki Szabadidős Lovas Klubot, a Körös Vidéki Horgász Egyesületek Szövetségét, a Bábolnai Arad Távlovagló és Távhajtó Egyesületet, 5 év után pedig az Átkarolva Egyesületet. Az emléklapok kiosztása után a névnapjukat ünneplő Erzsébeteket és Katalinokat is köszöntötték.

A taggyűlést pohárköszöntő és gálavacsora követte, mely során Gólya Pál köszönte meg a tagszervezetek aktivitását és egész éves munkáját.

További programok »

FEL