A hétvégén új helyen az SBO betegfelvétel

2021. február 5. 16:57 | behir.hu

Az orosházi Dr. László Elek Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályán időlegesen változik a betegfelvételi helyszín (triage).

 Felújítási munkálatok miatt február 6-7-én (szombat-vasárnap) az eddigi megszokott helyett a kórház főépületében, a gasztroenterológiai vizsgálatok helyén történik az SBO-ra érkező betegek triage vizsgálata – tájékoztatta hírportálunkat az orosházi egészségügyi intézmény.

A mentők már eleve az új helyre viszik a betegeket. Aki saját maga járóbetegként érkezik az SBO-ra, a kórház főbejáratán bejutva, a régi neurológiai épülettől induló fedett átjáró alatt elhaladva jöhet be a főépületbe. Itt balra fordulva, az aulán keresztül a liftek előtt elhaladva közelítheti meg a betegfelvételi helyiséget, amit útbaigazító táblák jeleznek.

Itthon

Ismét jelentősen lehűl az idő a jövő héten

Ismét jelentősen, egy nap alatt mintegy 10 fokos lehűlés várható a jövő héten. A hét nagy részén borús, esős idő lesz jellemző, nem csak eső, néhol havazás is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
18:14
FEL