A határon körözött férfit tartóztattak fel, Csabán garázda fiú állítottak elő

2024. április 2. 16:03 | behir.hu

A hosszú hétvégén is több helyszínen intézkedtek a viharsarki rendőrök.

Körözött autót foglaltak le a rendőrök március 28-án este a gyulai közúti határátkelőhelyen. Egy román férfi belépésre jelentkezett, trélerrel személygépkocsikat szállított. Az egyikről kiderült, hogy a spanyol hatóságok körözik, ezért azt a kocsit nem vihette tovább.

Hatóság félrevezetése miatt március 29-én a békéscsabai rendőrök feljelentettek egy férfit. Azért mentek ki hozzá, mert betelefonált, hogy a tanyája füstölőjéből házi hústermékeket vittek el, illetve benzint és dohányt is loptak tőle. Betörésre utaló nyom nem volt, és a férfi végül elmondta, hogy nem történt lopás. Szétosztogatta, házi pálinkára cserélte azokat a dolgokat, amiket hiányol.

Felment egy autó tetejére egy 17 éves fiú április 1-jén késő este Békéscsabán, az Orosházi úton. A kocsi már régóta egy helyen, a felüljáró alatt áll, barátaival korábban már fel is figyeltek rá. Most hárman beszélgettek azon a helyen és társai mondták neki, hogy menjen fel a kocsi tetejére. Ő ezt meg is tette, fellépett a motorháztetőre, onnan a szélvédőre, majd a tetőre. A szélvédő, ami már törött volt, még jobban összetört. A fiú ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság miatt büntetőeljárást indított.

További programok »

Kék hírek

Halálos baleset okozásával vádolnak egy 76 éves asszonyt

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 76 éves, büntetlen előéletű örménykúti nővel szemben, aki elsőbbségadási kötelezettségének elmulasztásával okozott halálos kimenetelű közlekedési balesetet.
10:32
FEL