Részegen verekedtek a buszmegállóban, életveszélyes sérülés lett a vége

2021. szeptember 26. 10:45 | behir.hu

Gyulán engedély nélküli vezetés miatt, Sarkadon körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békésen, a Kossuth Lajos úton az egyik buszmegállóban 2021. szeptember 24-én 20 óra 30 perc körül egy férfi a közös italozás közben kialakult szóváltás után arcon ütött, majd megrúgott egy másik férfit, aki súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök a testi sértéssel gyanúsítható 28 éves békési férfit előállították a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. szeptember 24-én előállítottak egy békéscsabai férfit. Az 53 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök 17 óra 15 perc körül Gyulán, a Vértanúk útján igazoltatták. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Sarkadon, a Szalontai úton 2021. szeptember 24-én 21 óra körül elfogtak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen garázdaság miatt a Gyulai Törvényszék adott ki körözést. A 31 éves férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, majd Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL