A Futball Éjszakája Békéscsabán is várja a sportág szerelmeseit!

2019. szeptember 6. -
Helyszín: Békéscsaba 1912 Előre Futball Club Békéscsaba 5600 Kórház u. 6

Második alkalommal kerül megrendezésre 2019. szeptember 6-án “A Futball Éjszakája” elnevezésű rendezvény, amely során az ország több városában nyílnak meg a stadionok, labdarúgó központok. Természetesen a Békéscsaba 1912 Előre ismét az elsők között csatlakozott - újra szórakoztató és izgalmas programsorozattal készülnek a szurkolók, érdeklődők szórakoztatására.

A Futball Éjszakája rendezvényen számos program várja majd a résztvevőket. Ellátogathatnak kedvenc csapatuk öltözőjébe, vagy azokba a helyiségekbe, ahová csak a labdarúgók tehetik be a lábukat; megtekinthetik a klub relikviáit, különleges edzés programokat is kipróbálhatnak, amelyekkel a labdarúgók is készülnek egy-egy meccs előtt; de akár lámpafényes meccset is játszhatnak, vagy épp izgalmas, bennfentes sztorikat hallhatnak a játékosoktól, edzőktől, menedzserektől, speciális kerekasztal beszélgetések során.

Technikai részletek:

JEGYÁRAK

A karszalag 5-14 éves kor között 100 forintba14 év fölött 500 forintba kerül, amit szeptember 6-án az első helyszínen kell megváltani. A nap során ezzel a szalaggal korlátlan helyszín meglátogatható.

REGISZTRÁCIÓ

Több program regisztráció köteles, 14 év alatti gyermekeket azonban nem kell a rendszerbe rögzíteni. Mindössze jelezni szükséges, hogy melyik programra, hány 14 év alatti gyermeket vinnének magukkal a szurkolók.

A részletes program augusztustól érhető el.

Kapcsolódó hivatkozás:

https://futballejszakaja.hu/

Előzmények:

http://futballejszakaja.1912elore.hu

 

Az esemény facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/505805263291302/

További programok »

Sport

Ajkáról igazol támadót a Békéscsaba 1912 Előre

Saját nevelésű támadó játékossal bővül az NBII-es Békéscsaba 1912 Előre kerete, aki Ajkáról tér haza a viharsarki együtteshez. A csatár nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az előző szezonban az FC Ajka feljusson az NBIII nyugati csoportjából a másodosztályba. Akkor 19 góllal járult hozzá csapata sikeréhez.
14:01
FEL