A filmkészítés "rejtelmei" - workshop

2017. augusztus 21. 17:55 | Mikóczy Erika

A Féling Színház a filmkészítés "rejtelmeibe" tervezi bevezetni az érdeklődőket egy worshop keretében.

A jelentkezőknek a kiírás szerint nincs szükségük másra, mint egy eszközre, ami képes legalább 720p minőségben videót rögzíteni, valamint el kell küldeni a jelentkezést.

Az eszköz lehet digitális kamera, digitális fényképezőgép (amely mozgókép rögzítésére is alkalmas), vagy mobiltelefon (amely mozgókép rögzítésére is alkalmas).

A program során elméleti és gyakorlati képzést kapnak a résztvevők, akik a felvételkészítés mellett a film szerkesztésébe (film vágás) is betekintést nyerhetnek. Ehhez viszont egy laptopra van szükség, melyen fut az Adobe Premier Pro CS6 vagy CC nevű program.

A képzés során elkészítenek több, különböző stílusú (esetleg sajátosan egyed) legfeljebb 5-10 perces videót.

 

Jelentkezni szeptember 20-áig lehet. A jelentkezési lap letölthető innen: http://sj52.szinhaz.org/Feling.html Beküldeni a felingszinhaz@gmail.com címre kell a megadott időpontig.

 

A program tervezett időtartama:

  1. szeptember - 2018. május

 

További programok »

Kultúra

Az ártatlanság és a tapasztalás dalai

A békéscsabai születésű, Londonban élő Martin Wanda fotóművész, a Canon rendkívül sikeres magyarországi márkanagykövete, a városhoz kötődő Junior Príma díjas fiatal művész első önálló kiállítását nyitották meg csütörtökön Békéscsabán, a Munkácsy Mihály Múzeumban.
2020. szeptember 24. 20:55
FEL