A CsabaPark dombja munkaterület, várhatóan ez év végéig nem látogatható!

2021. február 12. 10:58 | behir

A Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. cégvezetője, dr. Sódar Anita egy közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy a CsabaPark dombja munkaterület, ezért nem használható, tehát most szánkózni sem lehet rajta. A közleményt az alábbiakban olvashatják.

"A CsabaPark fejlesztéséhez kapcsolódóan a domb teljes területe a vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján munkaterületként átadásra került a kivitelező vállalkozás részére. A dombra további kalandparki attrakciók kerülnek kiépítésre, például sípálya, hófánk-pálya, drótkötélpálya kilátóval, amelynek az előkészítő kivitelezési munkái zajlanak. A domb teljes területe munkaterületnek minősül, ezért a területre engedély nélkül belépni tilos.  A kivitelezés teljes ideje alatt – a balesetek, egyéb személyi sérülések elkerülése érdekében – a domb területe nem látogatható, várhatóan 2021 év végéig.

 

Fotó: behir.hu/Such Tamás

 

További információ kérhető: Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. (Elérhetőségek: 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10.,  telefon: 06-66/241-781, e-mail: bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu)

Kérjük a tisztelt lakosság és az érdeklődők megértését és szíves türelmét."

 

Galéria

 

Itthon

Már érkeznek az sms-ek a 60 év alatti krónikus betegeknek a hétvégi oltásról

Az oltási tervnek megfelelően a következő napokban is folytatódik a regisztrált idősek oltása, több mint 395 ezer oltására van lehetőség a háziorvosokhoz kiszállított Sinopharm, Moderna és a kórházi oltópontokra kiszállított Pfizer-vakcinákkal. Ezzel párhuzamosan a folytatódik a 60 év alatti krónikus betegek oltása is.
2021. március 4. 18:13
FEL