A csabai Ifj. Losonczi István is megkapta az Év Vállalkozója díjat

2023. december 4. 17:12 | behir.hu

Pénteken tartotta díjátadó gáláját a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége. A budapesti Művészetek Palotájában rendezett eseményen a békéscsabai Losonczi Innovation Kft. cégvezetője is elismerést vehetett át.

A gálán összesen húsz vállalkozás kapta meg az Év Vállalkozója díjat. Az egyik ilyen elismerést ifj. Losonczi István, a VOSZ Békés vármegyei szervezetének alelnöke vehette át, aki az elsősorban szerszámgyártással foglalkozó családi céget vezeti. Mint mondta, hatalmas büszkeség a számára, hogy 19 évvel az édesapja után ő is megkapta ezt a díjat.

– Hihetetlen nehéz gazdasági környezetben vagyunk, emiatt az idei év minden vállalkozás életében nagyon nagy kihívásokkal teli esztendő volt, remélhetőleg 2024 már könnyebb lesz. Abban bízunk a VOSZ-nál, hogy folyamatosan segíteni tudjuk a vállalkozásokat különféle programokkal, illetve a Széchenyi-kártyával, ami már több mint 20 éve rendelkezésre áll a vállalkozások életében – fogalmazott a Losonczi Innovation Kft. vezetője.

A rendezvényen idén először adták át a Magyar Vállalkozói Nagydíjat, melyet Demján Sándor, a VOSZ örökös elnöke posztumusz kapott meg. Az elismerést Orbán Viktor miniszterelnök adta át a díjazott özvegyének, Demján Sándornénak. Emellett további négy személy vehette át a Magyar Gazdaságért Díjakat, valamint szintén négyen a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat kapták meg.

További programok »

Gazdaság

Harmadjára is REL EXPO, ezúttal Jakabszálláson

Hamarosan újra megnyitja kapuit a Rövid Élelmiszer-ellátási Lánc Expo és Konferencia a Kislépték Egyesület főszervezésében, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat társszervezésében. Ebben az évben Jakabszállásra várják az érdeklődőket február 29-én, a kiállítás fókusza az ellátási láncokban rejlő együttműködésekre helyeződik.
17:42
FEL