Kábítószerrel való kereskedelem miatt fogtak el egy férfit

Békéscsabán őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint többeknek marihuánát adott el.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe 2017. november 30-án a Békéscsabai Rendőrkapitányság – írja a police.hu.

A 30 éves K. Norbert lakásában a nyomozók 327 gramm növényi törmeléket találtak, amely feltehetően kábítószert tartalmazó marihuána. A férfi a gyanú szerint többeknek adott el az anyagból. A rendőri intézkedéskor mások is voltak a lakásán és egy 30 éves férfi éppen távozott tőle. Őt az utcán igazoltatták a rendőrök, alufóliába csomagolt növényi törmeléket találtak nála. Rajta kívül hat, 17 és 22 év közötti fiatalt állítottak elő, akik a nyomozás eddigi adatai szerint kapcsolatban álltak K. Norberttel, fogyaszthattak a tőle vásárolt anyagból. A gyorsteszt a 30 éves férfinál és a fiataloknál is kábítószer-fogyasztást jelzett, őket a rendőrség kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság K. Norbertet bűnügyi őrizetbe vette és a tőle lefoglalt növényi törmelék hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg. A nyomozók feltérképezik a férfi kapcsolatrendszerét, valamint tisztázzák azt is, kik és hány alkalommal vásároltak tőle.

 

 

Az elfogásról, illetve a bizonyítékról készült videó:

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,