Elfogás Békéscsabán és Lőkösházán, intézkedés Orosházán

Békés megyében február 9-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei február 9-én, 11 óra körül, Békéscsabán elfogtak egy férfit, akinek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendelte el a körözését kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt. A 30 éves békéscsabai férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei február 9-én, 14 óra körül megtaláltak egy fiút, akit a Szarvasi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A 17 éves fiatalt a rendőrök biztonságba helyezték, egy gyermekvédelmi intézménybe vitték és értesítették a nevelőjét.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen február 9-én, 22 óra 40 perckor kilépésre jelentkezett egy román állampolgár. Az ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene, mert nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A 49 éves férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Forrás: police.hu

 

Megosztás:

Címke: , , , , , ,