59 évesen meghalt James Michael Tyler, a Jóbarátok Günthere

2021. október 25. 15:06 | Vári Bianka

A színész évek óta betegeskedett, 2018-ban diagnosztizáltak nála prosztatarákot, majd október 24-én, Los Angelesben elhunyt. A világszerte ismert Jóbarátok sorozatban összesen 150 részben láthatták a nézők.

A színészt a nagyközönség főként a Jóbarátokban játszott szerepe miatt ismerte, Gunthert alakította mintegy 150 részben. A sorozat hivatalon Instagram oldalán már búcsút vett tőle:

A színész pár hónapja az NBC egyik műsorában beszélt arról, hogy állapota nem javul, a prosztatarák már a csontjaira is átterjedt, emiatt lebénult testének egy része. A Jóbarátok különkiadására sem tudott forgatni már.

Jennifer Aniston (Rachel) is az Instagramon búcsúzott színésztársától. Mint írja: "A Jóbarátok nem lett volna ugyanaz nélküled. Köszönöm a nevetést, amit a sorozatba és mindannyiunk életébe hoztál. Nagyon fogsz hiányozni!" A szöveg mellett egy videót is megosztott:

Courteney Cox (Monica) és Lisa Kudrow (Phoebe) hasonlóan búcsúztak a Jóbarátok sztárjától, ugyanazt a fotót osztották meg kollégájukról. "Amekkora hálát hoztál magaddal minden nap a szobába, és mutattál nekünk, ugyanakkora hálával vagyok, hogy ismerhettelek téged. Nyugodj békében, James" - fogalmazott Courtney. 

Így búcsúzott Lisa Kudrow:

További programok »

FEL