Turizmus: Gyulai, békéscsabai és nagyszalontai partnerkapcsolat

2019. február 16. 08:41 | behir.hu

Gulyás Péter, a Békéscsabai Turisztikai Egyesület elnöke és Kotroczó Henrietta, a Tourinform Békéscsaba irodavezetője a napokban Nagyszalontán, a Hotel Slaviaban szakmai megbeszélésen vett részt. A programon a Bihari TDM és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. képviselőivel a lehetséges együttműködési formákat tekintették át.

A résztvevők egyetértettek abban, hogy a partnerkapcsolatokat erősíteni kell és a szomszédos elhelyezkedésben rejlő előnyöket mindenképpen célszerű kihasználni.

Megegyeztek, hogy március 28-án egynapos buszos tanulmányutat szerveznek a 3 térség szállásadói részére. A gyulai és békéscsabai szállásadók Nagyszalontával és környékével, míg a bihari szállásadók a közép-békési térség látnivalóival ismerkedhetnek majd meg. A cél, hogy a szállásadók megismerjék egymás desztinációit, s a jövőben a szálláshelyeiken megforduló vendégek részére - egynapos programlehetőségként ajánlják a turisztikai kínálatot.

További programok »

Itthon

Egy vegyesboltban „nyit” újra a posta Gerlán

2022 novembere után csütörtöktől újra igénybe lehet venni a postai szolgáltatásokat Gerlán. Mint ismert, másfél évvel ezelőtt összesen hat fiókját zárta be a Magyar Posta Békéscsabán, köztük Gerlán is. Egy postapartneri programnak köszönhetően azonban ismét lehet majd a városrészben levelet, csomagot feladni, csekket befizetni vagy készpénzt felvenni.
17:09
FEL