Turizmus: Gyulai, békéscsabai és nagyszalontai partnerkapcsolat

2019. február 16. 08:41 | behir

Gulyás Péter, a Békéscsabai Turisztikai Egyesület elnöke és Kotroczó Henrietta, a Tourinform Békéscsaba irodavezetője a napokban Nagyszalontán, a Hotel Slaviaban szakmai megbeszélésen vett részt. A programon a Bihari TDM és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. képviselőivel a lehetséges együttműködési formákat tekintették át.

A résztvevők egyetértettek abban, hogy a partnerkapcsolatokat erősíteni kell és a szomszédos elhelyezkedésben rejlő előnyöket mindenképpen célszerű kihasználni.

Megegyeztek, hogy március 28-án egynapos buszos tanulmányutat szerveznek a 3 térség szállásadói részére. A gyulai és békéscsabai szállásadók Nagyszalontával és környékével, míg a bihari szállásadók a közép-békési térség látnivalóival ismerkedhetnek majd meg. A cél, hogy a szállásadók megismerjék egymás desztinációit, s a jövőben a szálláshelyeiken megforduló vendégek részére - egynapos programlehetőségként ajánlják a turisztikai kínálatot.

További programok »

Itthon

Átadták a felújított Védőnői Centrumot

Kedden hivatalosan is átadták a Békéscsabai Egészségügyi Alapellátási Intézmény új védőnői centrumát. A békéscsabai védőnői szolgálat az egészségügyi alapellátás részeként végez egészségfejlesztést Békéscsaba közigazgatási területén.
17:07
FEL