11 asztalon zajlottak a golyók csatái

Első alkalommal szervezték meg a Kecskemét Gábor Kulturális Központban a Jóbarát Biliárd versenyt.

Első alkalommal szervezték meg a Kecskemét Gábor Kulturális Központban  a Jóbarát Biliárd versenyt, melyet Szűcs Sándor emlékére rendeztek. Szombat reggel száznál is több versenyző állt asztalhoz és ragadott dákót, hogy bebizonyítsa ő a legjobb. 

 A versenyen három kategóriába várták a nevezőket: az Országos Biliárd Szövetség  pontszerző versenyébe  63-an, amatőr kategóriába 35-en, míg női kategóriában 6-an mérhették össze tudásukat. Az ország egész területéről érkeztek versenyzők, a szervezők gondoltak a legkisebbekre is, míg a szülők versenyeztek, addig a gyerekek is szórakoztak, kipróbálhatták az x-boxot, a trambulint és kézműves foglalkozáson is ügyeskedhettek.11 asztalon zajlottak a golyók csatái, ebből 7-en a profik mérkőztek, 3 az amatőröké volt és a női versenyzők is birtokukba vettek egy asztalt. 

A profik között  csoportmérkőzések zajlottak, majd az onnan továbbjutók egyenes kieséssel a legjobb 4-ig jutottak, aztán jöttek a döntők, melyek alapján kialakultak a végső eredmények. Az amatőrök versenyében is hasonlóképpen történt a döntőbe jutás, míg a női versenyzők között körmérkőzések zajlottak. 

Eredmények: 

Országos Biliárd Szövetség pontszerző versenyzők:

I. helyezett: Harmati László OB2 (Békéscsaba)

II. helyezett: Kocsor Sándor  OB2 (Békés)

III. helyezett: Bíró Imre OB1 (Békéscsaba)

IV. helyezett: Tímár András OB1 (Gyomaendrőd)

 

Amatőr versenyzők:

I. helyezett: Fodor Sándor (Békéscsaba)

II. helyezett: Szabó Sándor (Békés)

III. helyezett: Nyeste Attila (Békés)

 

Női versenyzők:

I. helyezett: Sinka Napsugár (Pusztaföldvár)

II. helyezett: Szűcs Erika (Békéscsaba)

III. helyezett: Szinok Andrea (Békés)

 

Megosztás: