100 éves a Csorvási SK

2021. október 17. 15:10 | behir

Magyarországon közel 9000 non-profit sport szervezet, egyesület működik, de közülük csak nagyon kevés olyan van, amely az alapításának a 100. évfordulóját ünnepelheti. Ezek közé tartozik a Csorvási Sport Klub.

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a hivatalos közösségi oldalán számolt be arról, hogy a nagy múltú klub szombaton tartott jubielumi ünnepségére mintegy háromszáz egykori és jelenlegi sportoló, sportvezető ment el.
 

Fotó: Herczeg Tamás facebook oldala
 
– A centenáriumhoz kapcsolódóan kiállítás nyílt, és emlékérmeket is kiosztottak. A Csorvásiak Baráti Társasága bemutatta a jubileumra készült, az elmúlt 100 év történetét feldolgozó könyvet. Magam egy emlék oklevelet vittem ajándékba, bár az igazi ajándék az volt, hogy a klubhoz korábban, vagy most is kötődő emberek együtt lehettek, régi, vagy kevésbé régi történeteket eleveníthettek fel. Jó érzés volt látni, hogy Csorvás városában a sport ilyen nagy, és összetartó közösséget hozott létre. A következő évtizedekre is szép sikereket kívánok. Isten éltesse a Csorvási Sport Klubot! – fogalmazott Herzceg Tamás.

További programok »

FEL