Visit Gyula Card: Jelentős kedvezmény a vendégeknek

2021. május 11. 17:23 | Sipos Gábor

A Gyulára érkező turisták kedvezménykártyához juthatnak, amennyiben legalább két éjszakát töltenek a fürdővárosban. A Visit Gyula Carddal akár 40 százalékot is megspórolhatnak az itt pihenők.

A Visit Gyula Card egy plasztikkártya, amellyel szerényebb áron látogathatóak a gyulai múzeumok, kiállítások, de olcsóbban lehet például kerékpárt kölcsönözni, illetve a használója akár kedvezményesen ehet-ihat a partner-vállalkozásoknál.

Katona Erika  és barátnői a fővárosból érkezett Gyulára. Négy napot töltenek a városban, kifejezetten érdeklődnek a látnivalók és a kedvezménykártya után.

– 40 százalékkal olcsóbban tudunk bizonyos kulturális helyekre bejutni és a vendéglátóipari egységekben is fel tudjuk használni. Nagyon örülök, hogy ezt több város is bevezette, köztük Gyula is – hangoztatta a Gyula Tourist irodában Katona Erika.

A 2014-ben indult kedvezménykártyához évről-évre egyre több szállásadó és vállalkozás csatlakozik, jelenleg mintegy 100 vállalkozásnál lehet érvényesíteni a kedvezményeket.

– Az egyik ilyen legkelendőbb kedvezmény a kártyán a Visit Gyula Card kombinált jegy, ami azt jelenti, hogy a vendég közel 40 százalékos kedvezménnyel tud a kiállítóhelyek jelentős részére belépni. Összességében 5800 forintot kell a vendégnek fizetnie – hangsúlyozta Jónás Balázs, a Tourinform Gyula irodavezetője.

A kártyát azok a vendégek kérheti a szállásadójuknál, akik legalább két éjszakát töltenek el Gyulán. Az igénylést követően már a Tourinform irodában lehet kiválasztani a szimpatikus kedvezménycsomagot. Részletes információk a visitgyula.hu weboldalon találhatóak.

További programok »

FEL