Virágtartónak hitte az elütött motorost

A sofőr megállás nélkül elhajtott a Gyuláról, a Bajza utcáról.

Elütött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit egy autós Gyulán. A balesetet követően anélkül, hogy segítséget nyújtott volna, hazament.

Gyulán, a Bajza utcában június 7-én 11 óra 10 perckor egy tolató személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A balesetet követően az autó vezetője nem szállt ki a járművéből, nem nyújtott segítséget, hanem elhajtott a helyszínről. A rendőrök azonosították és otthonából előállították. A 66 éves gyulai férfi állítása szerint azt hitte, hogy egy virágtartónak ment neki, ezért nem állt meg és nem szállt ki a járművéből. Mikor hazaért, akkor nézte meg, hogy a kocsijában mekkora kár keletkezett. A motoros, akit elütött, az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az autó vezetője ellen a rendőrök segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető feljelentést tettek.

A Gyulai Rendőrkapitányság kérik a baleset szemtanúit, hogy segítsék a történtek körülményeinek tisztázását. Jelentkezzenek személyesen a rendőrkapitányságon (Gyula, Béke sugárút 51.) vagy hívják a 66/ 361-644-es telefonszám, illetve a 112-es segélyhívó valamelyikét. A „Telefontanú” 06/80/555-111-es ingyenes vonalán a nap 24 órájában akár névtelenül is lehet bejelentést tenni.

Forrás: Police.hu

 

Megosztás:

Címke: , , , ,