Virágos Magyarország: Regionális díjat kapott Békéscsaba és Kardos

2019. szeptember 12. 14:15 | behir

Idén már nemcsak egy országos díjátadón értékelték a Virágos Magyarország versenyben részt vevő településeket, hanem első körben területi szinten mérkőzhettek meg a városok és falvak.

A Virágos Magyarország verseny regionális helyezettjeit szeptember első napjaiban hirdették ki . Baján, a Bácska Kincse – Gemenc Természeti Napok keretében derült ki, hogy a Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyéket magában foglaló régió területi versenyén mely városokat, településeket díjazták.

Eszerint a régióban Szentes lett a legvirágosabb város, míg a községek között Érsekcsanád végzett az első helyen. A 2. helyezettnek járó területi Arany Rózsa díjat Békéscsaba kapta. A Virágos Önkormányzatért különdíjat a Belügyminisztérium jóvoltából a városok között Szeged, míg a falvak között Kardos nyerte el.

Forrás: viragosmagyarorszag.hu

További programok »

Itthon

Fidesz: Stabil a város költségvetése

A város költségvetése stabil, kiszámítható és a terveknek megfelelően alakul – fogalmazott a Fidesz-frakció vezetője a ciklus utolsó közgyűlését értékelő sajtótájékoztatón. A párt képviselői emellett értékelték az elmúlt öt év eredményeit és a testület munkáját.
16:46
FEL