Videókamerát és motort loptak a szarkák, mindketten rendőrkézre kerültek

2020. július 13. 12:57 | behir

Több esetben is intézkedtek a rendőrök július 12-én.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei július 12-én, Gyuláról előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint egy nappal korábban egy kötegyáni ház udvaráról ellopott egy segédmotor-kerékpárt. A rendőrök a motort lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak. A 24 éves gyulai férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult – tudatta a rendőrség.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei július 12-én, Dobozról. A 41 éves férfi előző este egy társasággal egyik barátjánál italozott. A barátja házából az összejövetel idején eltűnt egy videókamera, amit a rendőrök nála találtak meg. A lefoglalt kamerát a rendőrök visszaadják a tulajdonosnak, a 41 éves dobozi férfi ellen pedig büntetőeljárás indult.

Békéscsabán, a Bem utcában, július 12-én 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lehajtott az útról és nekiütközött egy szabályosan parkoló autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök a békéscsabai férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

FEL