Tépéselőny – Befüvezett sofőrt fogtak a rendőrök Orosházán

2024. július 11. 07:25 | behir.hu

Gyulán egy kerti traktorral engedély nélkül közlekedő férfit vettek őrizetbe.

Egy személyautó vezetőjét és annak utasát ellenőrizték az orosházi rendőrök 2024. július 10-én 0 óra 15 perc körül Tótkomlóson, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Az intézkedés ideje alatt a fiatal férfiak zavartan, idegesen viselkedtek, a feltett kérdésekre ellentmondásosan válaszoltak. A rendőrök ezért átvizsgálták a ruhájukat és egyiküknél egy zacskóba csomagolt növényi őrleményt, a másik férfinál pedig egy őrlőt találtak. Mindkét fiatal előállították a rendőrkapitányságra, ahol a kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Az Orosházi Rendőrkapitányság a két férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Egy kerti traktorral közlekedő férfit ellenőriztek a rendőrök 2024. július 9-én 15 óra 30 perc körül Gyulán, a Nagybög utcában. A férfi annak ellenére közlekedett a járművel, hogy nem volt érvényes vezetői engedélye. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt, gyorsított eljárásban, három napon belül bíróság elé állíthatják.

Forrás: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

Itthon

Szarvas Város Napja – 302. születésnapját ünnepli a település

Kedden ünnepelték Szarvason a város újratelepítésének 302., és várossá nyilvánításának 58. évfordulóját. A napot a település három fontos helyszínén kezdték, az Erzsébet ligetben felavatták Sisi szobrát, majd a Letelepedési Emlékkövet koszorúzták meg az Ótemlomnál, ezt követően pedig zászlókat avattak a Történelmi Országközépnél.
2024. július 23. 16:39
FEL