Vezetéstől eltiltott sofőrök kerültek bajba

2021. június 12. 13:15 | behir.hu

Füzesgyarmaton és Békéscsabán járművezetés az eltiltás hatálya alatt, Körösnagyharsányban pedig ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Füzesgyarmaton, a Sárrét utcában június 11-én 9 órakor a rendőrök megállítottak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő fiatalt. Az ellenőrzéskor a rendőrjárőrök megállapították, hogy a 17 éves füzesgyarmati fiút augusztus 19-éig a Szeghalmi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. Ezért a rendőrkapitányságon járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőeljárás indul ellene – olvasható a rendőrség honlapján.

Békéscsabán, a Gyöngyösi utcából június 11-én 18 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A 38 éves autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt kihallgatták.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy körösnagyharsányi férfit június 11-én 20 óra 15 perc körül Körösnagyharsányban, a József Attila utcából.  Személyautóval közlekedett és a szonda alkoholfogyasztást mutatott nála. A rendőrjárőrök az autóst orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték.  A 38 éves férfi ellen büntetőfeljelentést tettek, jogosítványát pedig elvették.
 
 
 

További programok »

FEL