Vésztőn, Szeghalmon és Medgyesegyházán is intézkedtek a rendőrök

2022. augusztus 22. 15:30 | behir.hu

Bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Medgyesegyházán, Vésztőn és Szeghalmon.

2022. augusztus 21-én rongálás miatt intézkedtek Medgyesegyházán. A körzeti megbízott 2 óra körüli időben észrevette, hogy a Kossuth Lajos téren kihelyezett ledfalat megrongálták. A helyszín közelében működő kamerák rögzítették az eseményeket. A rendőrök rövid idő alatt a téren igazoltatták azt a négy férfit, akik a felvételek alapján összefüggésbe hozhatók a bűncselekmény elkövetésével. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon rongálás gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

2022. augusztus 21-én Vésztő-Mágoron a hajnali órákban egy okányi férfi, aki a gyanú szerint ittas állapotban volt, belekapaszkodott egy bronz szoborba, amely végül rádőlt. A 22 éves férfi könnyű sérülést szenvedett, a szobor megrongálódott. A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság elkövetésével gyanúsítják a férfit.

2022. augusztus 21-én délután egy 27 éves férfit előállítottak a rendőrjárőrök Szeghalmon. A gyanú szerint a szeghalmi férfi a rendőri intézkedés előtt bántalmazta barátnőjét. A rendőrök a férfit előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt indult ellene büntetőeljárás. Emellett a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésével is gyanúsítják, mert a drog-gyorsteszt kábítószer fogyasztást jelzett nála. A bántalmazott nő nem sérült meg.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL