Verekedtek és táblákat borogattak Békéscsabán

2019. március 24. 09:42 | Kovács Andrea

Három helyszínen intézkedtek a rendőrök garázdaság miatt Békéscsabán. Március 23-án őrizetbe vettek egy 41 éves békéscsabai férfit, mert 3 óra 30 perc körül egy éjjel is nyitva tartó boltban, majd a bolt előtt az utcán kiabált, szitkozódott - írja a police.hu.…

Három helyszínen intézkedtek a rendőrök garázdaság miatt Békéscsabán.

Március 23-án őrizetbe vettek egy 41 éves békéscsabai férfit, mert 3 óra 30 perc körül egy éjjel is nyitva tartó boltban, majd a bolt előtt az utcán kiabált, szitkozódott - írja a police.hu. A rendőrkapitányság munkatársai garázdaság szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Útszűkületet jelző terelőtáblákat borogattak fel március 23-án 23 óra körül Békéscsabán, a Magyar utcában. Egy rendőr és egy polgárőr, akik közösen láttak el szolgálatot, vették észre, hogy összesen 19 jelzés nincs a helyén. A táblák nem rongálódtak meg, vissza lehetett őket állítani. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a közelben igazoltattak egy társaságot, a férfiakat előállították.  Kihallgatásukon kiderült, hogy közülük ketten döntötték fel a táblákat, ellenük garázdaság miatt eljárás indult.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, az egyik szórakozóhely előtt, március 24-én, 0 óra 30 perc körül többen összeverekedtek, egy férfi könnyebben megsérült. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A nyomozók eddig két férfit hallgattak ki gyanúsítottként, és az eljárás során vizsgálják, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

 

További programok »

FEL