Véget ért a Csobbanj egy autóért! nyereményjáték

2016. szeptember 6. 14:02 | Laczkó Viktória

Hatvanhétezer-ötszáz nyereményszelvényt osztott ki a Gyulai Várfürdő a közel egy éven át tartó Csobbanj egy autóért! Ajándéksorsolásos nyereményjátékában. A játék véget ért, a nyertes szelvényeket a város polgármestere, dr. Görgényi Ernő húzta ki.

A kampány ideje alatt minden hónapban wellness hétvégéket, és fődíjként az egyedi megjelenésű autót sorsoltak ki. A nyertes Budapesten él, a személyéről később adnak tájékoztatást.

A város is nyert a kampányon 

A polgármester kifejtette: Gyula város önkormányzata és a Gyulai Várfürdő mindenképpen nyertese ennek a kampánynak, hiszen egy marketingkampány célja az, hogy imázsépítést folytasson, és növelje a vendég- és látogatószámot.

- Ezek mind megvalósultak, hiszen ebben az orszáégos kampányban ismertebbé is vált a Várfürdő, a legfrissebb adatok szerint az első fél éves eredménynek a gazdálkodásnak jobb, mint a tavalyi. Holott a tavalyi év is eredményes volt, ötvenmillió forint volt a tiszta nyeresége a cégnek - mondta dr. Görgényi Ernő. - Ez azért fontos, mert a nyereséget az önkormányzatunk mindig visszaforgatja a társaságba, sosem vonjuk el, hanem a vendégek érdekében újabb fejlesztésekre fordítjuk. Másrészről pedig a városban töltött vendégéjszaka számok is jelentősen, tíz százalékot meghaladó mértékben nőttek az első félévben a tavalyi első félévéhez képest.

FEL