Vasvillával fenyegette szomszédját egy orosházi férfi

2022. április 1. 07:27 | behir.hu

Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 74 éves, büntetlen előéletű orosházi férfival szemben, aki vasvillával fenyegette meg szomszédját.

A Békés Megyei Főügyészség közleménye szerint az idős férfi évek óta haragos viszonyban van szomszédjával. Tavaly november 16-án, a délutáni órákban a terhelt ittas állapotban a sértett háza előtt felindultan tette szóvá, hogy az ekkor gépkocsijával hazaérkező sértett országúti fényszórót használva elvakította őt, miközben kerékpárral közlekedett, ezért szomszédját megöléssel fenyegette meg. Az idős férfi ezután vasvillát ragadott, a nyitott nagykapun át bement a szomszéd udvarába, majd az autójából kiszálló sértett irányába tartott vasvillájával kb. 2 méter távolságról hangosan szidalmazta és leszúrással, agyonveréssel fenyegette meg szomszédját. A terheltet a sértett felesége tuszkolta ki az udvarukból.

További programok »

Kék hírek

Életveszélyesen megfenyegette a polgármestert, mert letiltották az oldaláról

Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 42 éves, büntetett előéletű férfi ellen, aki életveszélyesen megfenyegette az egyik kisváros polgármesterét.
19:05
FEL