Vasárnapig lehet szavazni Békéscsabára a legvirágosabb úti célok versenyén

2021. augusztus 4. 17:12 | behir.hu

Javában zajlik a Virágos Magyarország megmérettetés, amelyen jelenleg a legvirágosabb úti célokra szavazhat a közönség. A nevezők között találjuk Békéscsabát is.

A Virágos Magyarország verseny gyökerei egészen 1994-ig nyúlnak vissza, melynek céljai mindig is szorosan kötődtek a turizmushoz, valamint a szervezők igyekeztek ráirányítani a figyelmet a rendezett, kulturált környezet kialakítására. Jelenleg a verseny 19 kiírószervezet részvételével működik, köztük megtalálható 3 minisztérium, a miniszterelnöki kabinetiroda, az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottsága, valamint számos szakmai szervezet, akik közvetlen erkölcsi és anyagi támogatásával valósul meg évente a verseny. A projekt finanszírozási, jogi és szervezeti hátterét meghatározó mértékben a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. biztosítja.

A nagy népszerűségnek örvendő megmérettetés különböző kategóriákban zajlik, egyik közülük a "legvirágosabb úti cél". A héten elindult a nagyvárosok, illetve Budapest kerületei között a versengés, az internetezők hétfő óta voksolhatnak a településekre. A nevezők közt találjuk Békéscsabát. Íme a kép, amelyre szavazni lehet: 

 

 

Szavazni augusztus 8-án éjfélig lehet a képek alatti reakciógombok megnyomásával. A nyertes helység oklevelet és tárgyi ajándékot, egy szerencsés szavazó pedig kertészeti utalványt kap. 

További programok »

FEL