Vasárnap zár a gyulai Rondella

2020. szeptember 25. 17:28 | behir

A Brass On the Road (BOR) nevű formáció ma esti fellépésével búcsúzik a koncertszezontól, s ezzel együtt a nyártól a Rondella. A szabadtéri szórakozóhely vasárnap estig várja a vendégeket.

A nyári időszakban nyitva tartó Rondella a legegyedibb környezetben fogadja vendégeit minőségi kínálatával, amelyben szerepet kapnak a gyulai termékek is. A helyszín másik ismert jellemzője, hogy kiváló hangulatú zenei eseményeknek ad otthont. Működése minden évben szimbolikus a városban: nyitása a nyár érkeztét, zárása a főszezon végét is jelöli a helyiek számára.

– Nehéz helyzetben kellett idén nyáron megszerveznünk a működtetést, valamint a Rondella eseményeit, ennek ellenére az utóbbi évek legjobb szezonját tudhatjuk magunk mögött – értékelte a szórakozóhely működését Katona Katalin.

Az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. közművelődési területért felelős ügyvezető igazgatója kiemelte: nagyon hálás a közreműködőknek, a fellépőknek, akik a koronavírus-járvány miatti nehéz pénzügyi helyzetben is vállalták felajánlásból, díjmentesen, hogy fellépésükkel, programokkal szolgálnak a városban tartózkodó turistáknak és a helyieknek. Köszönetét fejezte ki munkatársainak is, akik a mindennapi feladataik mellett a Rondellát is működtették napi huszonnégy órában.

– Köszönet illeti a gyulaiakat, akik idén is hittek bennünk, kitartottak mellettünk, és ahogyan sok éve már, most is nagy számban voltak ott eseményeinken. Hálás vagyok mindazért az összefogásért, melyet a szeretet vezérelt és, amely végigkísért minket az egész szezonban – tette hozzá Katona Katalin.

További programok »

FEL