Varga Adriennék 11 arany- és 2 ezüstéremmel jöttek haza Soroksárról

2021. december 6. 15:08 | Such Tamás

A közelmúltban rendezték meg a soroksári Sportcsarnokban a Ritmuscsapatok Országos Táncverseny Sorozatának döntő Winter Bajnokságát. Szinte „hihetetlen”, de békéscsabai Varga Adrienn Szabad Torna SE tagjai ismét nagyot alakítottak.

– Több dolog is nehezítette felkészülésünket az idei, őszi versenyszezonunk utolsó versenyére, de mégis, talán most volt a legösszeszedettebb a csapat – meséli Varga Adrienn. – Valószínűleg mindenki érezte, hogy a rövidebb felkészülési idő miatt maximálisan koncentrálni kell magukra és egymásra a színpadon.

Bizony az eredmény is magáért beszél: Adriennék 11 arany- és 2 ezüstéremmel tértek haza. Azonfelül az Add Önmagad című koreográfiájukat, a maximálisan elérhető 30 pontból 29,5 ponttal jutalmazta a zsűri, illetve különdíjat is nyert.

Varga Adrienn Szabad Torna SE – Forrás: Varga Adrienn

 

– Nagyon büszke vagyok a gyerekre – folytatja –: nemcsak a mostani, hanem az egész évben beletett munkájuk, kitartásuk, egymás iránti hozzáállásuk miatt is. Idén nagyon sok új élmény ért bennünket, és több, számunkra új versenyen is el tudtunk indulni. Továbbá az eredmények szempontjából is sikeres évet tudhatunk magunk mögött.

Eredmények:

SZÓLÓ:

- Kocsis Viktória Akrobatikus tánc B. 4.kcs szóló 1.hely

- Bokor Eliza Zsófia Akrobatikus tánc B. 2.kcs. szóló 1.hely

- Szabó Lilien Akrobatikus tánc B. 1.kcs. szóló 1.hely

- Kincses Eszter Open gyerek 2 A. szóló  2.hely

- Tacsi Dóra Open gyerek 2 B. szóló  2. hely

 

Varga Adrienn Szabad Torna SE

 

DUÓ:

- Kreisz Zorka, Szabó Lilien Open gyerek 1. duó 1.hely

- Biró Fanni, Rálik Dorka Show gyerek 2. duó 1.hely

 

CSAPAT/FORMÁCIÓ

- Show gyerek 1. csoport 1.hely

- Show gyerek 2. csoport  1.hely

- Jazz gyerek 2. csoport 1.hely

- Show gyerek 2.  formáció 1.hely

- Open gyerek 1. formáció 1.hely

- Színpadi látványtánc gyerek 2 formáció 1. hely+ Különdíj

A csapat: Bálint Csenge, Bálint Kinga, Biró Fanni, Bokor Eliza, Bucsi Dalma, Csipei Lili, Domokos Anna, Egri Lilien, Havas Katalin, Kincses Eszter, Kocsis Viktória, Kreisz Zorka, Nagy Janka, Nagy Kinga, Nagy Lara, Nagy Lili, Nagy Nerina, Nemesi Nóra, Pocsai Dóra, Rálik Dorka, Sluch Száva, Szabó Lilien, Szalai Borsika, Szaszák Veronika, Tacsi Dóra, Uhrin Luca.

További programok »

Sport

Lifttel csak az öregek járnak – Lukács József 80!

Nemrégiben olvastam a Presser-könyvet, amelyben egy fejezet sem kapcsolódik kronologikusan a következőhöz. Hasonlóképp beszélgettem a minap a nyolcvanesztendős Lukács Józseffel, a csabai torna megkerülhetetlen élő legendájával.
2022. január 19. 15:14
FEL