Változik a vasúti menetrend a hétvégén, a békéscsabai vonal is érintett

2019. szeptember 12. 17:10 | behir

Szeptember 14-én és 15-én, szombaton és vasárnap pályakarbantartást végeznek Városliget elágazás és Kőbánya-Teher állomás között, emiatt a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony, a Budapest–Cegléd–Szeged, a Budapest–Lajosmizse és a Szolnok–Békéscsaba vonalon változik számos járat közlekedése és menetrendje.

Napközben a záhonyi sebesvonatok Kőbánya-Kispestről indulnak és oda is érkeznek. Az S50-es monori személyvonatok a Nyugati helyett – Kőbánya-Kispest érintésével – Kelenföld állomásra érkeznek és onnan indulnak – olvasható a MÁVINFORM közleményében.

A nyíregyházi, záhonyi és szegedi InterCity-k korábban indulnak a Nyugati pályaudvarról, illetve később érkeznek oda. A lajosmizsei vonal vonatai korábban indulnak a Nyugatiból és ebben az esetben is később érkeznek.

A békéscsabai fővonalon néhány járat menetrendje módosul Szolnok és Mezőtúr között.

Vasárnap a Záhonyból 13:03-kor induló sebesvonat, a Nyíregyházáról 16:51-kor, Debrecenből 17:26-kor induló Televonat és a Debrecenből 18:15-kor induló Hétmérföldes sebesvonat Szolnoktól kerülő útirányon át, Újszász érintésével közlekedik a Nyugati pályaudvarig. Nem érintik Ferihegy és Zugló megállóhelyet, valamint Kőbánya-Kispestet sem. A fentieken kívül a vágányzár miatt péntek este és hétfő hajnalban is néhány vonat menetrendje módosul.

További programok »

FEL