Vadonatúj albummal jelentkezett a csabai Supamono

2024. április 14. 09:20 | Such Tamás

Április elején új albummal jelentkezett a békéscsabai Supamono együttes. A Ketten az úton című hanganyag 11 vadonatúj dalt tartalmaz, amely több elektronikus műfajt is felsorakoztat. A már ismert klipes dalokon kívül a legújabb szöveges klip, a Szép az Élet is megtalálható az albumon.

„Sok fontos gondolatot rejtettünk el a dalok szövegeibe. Büszkék vagyunk erre az anyagra. Továbbá büszkén jelentjük be, hogy együttesünk az új album megjelenésével egy időben országjáró turnéra indul. Legújabb műsorunkkal, a KETTEN AZ ÚTON - TURNÉ 2024-gyel van szerencsénk jó pár hazai rendezvényre, fesztiválra eljutni” – árulta el Nédó Géza, a Supamono együttes vezetője és zenei producere.

 

 

A Supamono lemezbemutató turnéjának dátumai és helyszínei folyamatosan publikálásra kerülnek weboldalukon, valamint Facebook oldalukon. A "Ketten az Úton" album meghallgatható az ismert stream felületeken (SpotifyYouTube MusicDeezer stb.) valamint megvásárolható az online zeneáruházakban (BeatportAmazonApple Music stb.). 

További programok »

Kultúra

Kamarakiállítás Gyóni Géza munkásságáról

A Munkácsy Mihály Múzeum legújabb időszaki kiállítása a Békéscsabához szorosan kötődő Gyóni Géza munkásságát a költő személyes tárgyai mellett korabeli dokumentumok és fényképritkaságok segítségével mutatja be a látogatóközönségnek. 
2024. május 29. 17:08
FEL