Vádat emelnek a betegápolóra támadó férfi ellen

2016. június 29. 14:20 | Fekete Kata

A rendőrség befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a békéscsabai kórházban a sérülése ellátása közben agresszívvá vált és az őt kísérő betegápolóval erőszakosan viselkedett.

Egy férfit szállítottak a békéscsabai Dr. Réthy Pál Kórház és Rendelőintézetbe a mentők március 7-én este, aki az ittassága miatt elesett és megsérült Dévaványán. A kísérése közben agresszívvá vált férfi megragadta az egyik ápoló karját, aki munkatársai segítségével meg tudta fékezni az erőszakosan viselkedő sérültet. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentés után azonnal a kórházba mentek és az orvosi ellátását követően a 31 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra. A Bűnügyi Osztály nyomozói a dévaványai D. I-t közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsított ellen folytatott nyomozást lezárta és a büntetőeljárás iratait június 28-án vádemelési javaslattal küldte el a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Forrás: Police.hu

FEL