Ütközött, majd elhajtott a helyszínről

2019. június 4. 13:07 | behir

Két autó ütközött össze Orosházán. A vétlen sofőr nem állt meg, elhajtott a helyszínről. Utóbb kiderült, hogy a férfi ittasan vezetett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Orosházán, a Kossuth tér és a Rákóczi út kereszteződésében, február 17-én 15 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik jármű vezetője úgy kanyarodott balra, hogy nem adott elsőbbséget a másik autósnak. Összeütköztek, majd a baleset után a vétlen gépkocsivezető nem állt meg, továbbment. Személyi sérülés nem történt, de erről a férfi nem győződött meg. Az autó, amivel közlekedett a munkáltatója tulajdona volt. A helyszíntől távolabb megállt és felhívta a főnökét, elmondta neki, hogy mi történt. A főnöke tanácsára gyalog visszament a helyszínre, ahonnan a rendőrök előállították. A cserbenhagyás vétség gyanúja miatt elrendelt nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a férfi a baleset idején alkoholos befolyásoltság alatt állt, ezért az ittasság mértékének megfelelően közigazgatási bírságot kellett fizetnie.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. június 3-án továbbította az ügyészségre.

További programok »

FEL