Útfelújítási munkálatok kezdődnek a gyulai közúti határátkelőhelyen

2023. november 27. 15:26 | behir.hu

Felújítják az útburkolatot a 44-es számú főút gyulai közúti határátkelőhelyet érintő szakaszán november 30. és december 3. között, a munkálatok miatt egy kivételével lezárják a teherforgalom be- és kiléptetésére szolgáló forgalmi sávjait – közölte a police.hu.

Mint írták, a belépő és a kilépő oldalon is csak egy-egy forgalmi sávon lesz lehetőség a tehergépjárművek átléptetésére, ami jelentős forgalomlassulást és torlódást okozhat.

A rendőrség azt kérte a teherforgalomban közlekedőktől, hogy amennyiben lehetséges, a felújítási munkálatok időtartama alatt válasszanak másik közúti határátkelőhelyet a határátlépéshez.

Az útfelújítási munkák elvégzése a személygépjárművek közlekedésére szolgáló forgalmi sávokat közvetlenül nem érinti, de a sávlezárások, illetve a forgalomterelések miatt a személygépjárművekkel közlekedők is fokozott figyelemmel közlekedjenek a közúti határátkelőhely területén – tanácsolták.

További programok »

Gyula

Parasport délelőtt Gyulán

Sportdélelőttöt rendeztek a magyar parasport napja alkalmából a gyulai Prohászka Zsolt Tornacsarnokban. A rendezvényen a Pánczél Imre Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani tagintézmény tanulói ismerkedhettek meg a parasportokkal.
2024. február 21. 14:00
FEL