Újra véradást szervezett a Gyulai Törvényszék

Október 4-én újra véradás szerveztek a Gyulai Törvényszék Dísztermében. Az immár hagyománynak számító véradás feltételeit ezúttal is a Gyulai Vérellátó Állomás és a Magyar Vöröskereszt biztosította – számolt be közleményében a Gyulai Törvényszék.

A szervezett véradás továbbra is azt a célt szolgálja, hogy a bírósági dolgozók és a kezdeményezéshez csatlakozó más szervezetek munkatársai segítséget nyújthassanak azon embertársaiknak, akiknek élete, egészsége múlhat a támogatáson. A stabil vérellátás kiemelt fontosságát felismerve a Gyulai Törvényszék évek óta együttműködik a Bírósági Dolgozók Szakszervezetének Megyei Alapszervezetével és a Magyar Bírói Egyesület Békés Megyei Szervezetével a rendezvény megszervezésében és lebonyolításában.

A rendezvény sikerét mutatja, hogy egyre több véradó érkezik a bírósági szervezeten kívülről is: többek között a Békés Megyei Főügyészség, a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai is részt vettek az eseményen. A következő szervezett véradást várhatóan 2018 tavaszán tartják a Gyulai Törvényszéken.

Megosztás:

Címke: , , ,