Újra indul a szeretet.éhség. országos adventi adománygyűjtés

November 13-a és december 31-e között a Tesco vásárlói a kasszáknál megvásárolható 250 forintos kuponokkal segíthetik az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.

A kezdeményezés célja – a rászoruló családok támogatásán túl – felhívni a figyelmet arra, hogy a segítségre nemcsak az ünnepi készülődés során, hanem az év minden szakaszában kiemelt figyelmet kell fordítani.

A szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtésének története immár több mint két évtizedre tekint vissza. Az ünnepi összefogás 1995-ös indulása óta folyamatosan emelkedik az adománygyűjtéshez csatlakozók száma, a kampányból befolyó összeg pedig évről évre jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet szebbé tegye a nélkülöző családok ünnepét, sőt az adventi időszakon túl, a hétköznapokban is segíteni tudja a nehéz helyzetbe került családokat.

A Tesco számára hagyománnyá vált a kezdeményezés támogatása: immár nyolcadik éve vesznek részt benne az áruházlánc munkatársai és vásárlói is, így Magyarország egyik legnagyobb adománygyűjtő csapataként segítik a rászorulókat.

Forrás: hirado.hu

Megosztás:

Címke: , ,