Új pszichoaktív anyag a motortérben

2017. augusztus 20. 13:13 | Kovács Dávid

Új pszichoaktív anyagot rejtett annak az autónak a motortere, amelyet a 47-es számú főúton ellenőriztek a Békés megyei rendőrök. Az autó vezetőjét őrizetbe vették – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei augusztus 19-én, 18 óra 30 perc körül a 47-es számú főúton Telekgerendás és Békéscsaba között ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit. A jármű átvizsgálásakor a motortérből előkerült egy műanyag tasak, amelyben fehér por volt.  A 46 éves békéscsabai F. Józsefet a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol az elvégzett gyors teszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A fehér porról a szakértő megállapította, hogy az új pszichoaktív anyag.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság F. Józsefet bűnügyi őrizetbe vette és kábítószer birtoklása, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt büntetőeljárást indított ellene.

További programok »

Itthon

Kihagyhatatlan ziccer Nagy Lászlóval

Az egykori Barcelona és a Veszprém kézilabdacsapat csapatkapitánya és a Magyar Kézilabda Szövetség jelenlegi alelnöke Békéscsabán, a Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban járt. A világsztár sportoló, a „Sportcsillagok Békéscsabán” elnevezésű programban kapott meghívást.
2019. szeptember 17. 20:14
FEL