Új helyen az orosházi bőrgyógyászat - a költözés idején szünetel a rendelés

2020. február 28. 14:21 | behir

Új helyre költözik az Orosházi Kórház bőrgyógyászati szakrendelése, ezért március 2-áig szünetel a rendelés. Az orvosok és szakdolgozók március 3-ától, szerdától már az új helyen várják a betegeket.

A bőrgyógyászat a Könd utcai rendelőintézet 3. emeletéről az 1. emeletre költözik, az urológiai szakrendelés melletti helyiségekbe. A első emeleti liftektől és a lépcsőtől jobbra kell fordulni, a könnyebb tájékozódást információs táblákkal és nyilakkal segítjük. Az urológia melletti váróterem végében található dupla üvegajtó előtt kell majd várakozni, amíg szólítják a soron következő beteget.

A bőrgyógyászati szakrendelés előjegyzés alapján fogad betegeket. Időpontot a 06-68/411-166-os számon, a 697-es melléken lehet kérni.

A vizsgálati eredmények utáni érdeklődésre rendelési napokon reggel 8-9 óra a között, a fenti számon, a 316-os melléken van lehetőség.

További programok »

Egészségügy

Novák Katalin: Nem nyúlunk a családtámogatáshoz

Az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján Novák Katalin család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár, Müller Cecília országos tisztifőorvos, valamint Kiss Róbert rendőr alezredes ismertette a vírussal kapcsolatos legfrissebb információkat és intézkedéseket.
2020. április 8. 13:23
FEL