Új buszokat kapott a DAKK

2019. január 17. 09:11 | behir

Összesen 68 autóbusszal bővül a közlekedési központok járműállománya a Volán Buszpark Kft. beszerzésének köszönhetően. A szolgáltatási színvonal növelése érdekében 2019 tavaszától 25 darab KRAVTEX Credo autóbusz, 2019 nyarától pedig 43 darab MAN/NEOPLAN gyártmányú jármű áll forgalomba. A cél az utasok biztonságos, kényelmes kiszolgálása. 

A KRAVTEX Kft-től érkező 25 Credo Inovel autóbusz normál padlómagasságú, légkondicionált, 82 férőhellyel – ezen belül 51 ülőhellyel – rendelkezik és Wifi-vel felszereltek. A modern járművek a Dél-dunántúli Közlekedési Központ flottájába kerülnek – írja közleményében a Dél-Alföldön szolgáltató DAKK.

A MAN Kft. által gyártott 43 Neoplan busz – melyben 50 ülést helyeztek el - szintén légkondicionált és a Wifi is biztosított rajta. Ezekkel a járművekkel a Dél-alföldi, Dél-dunántúli, Középkelet-magyarországi és Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ területén találkozhatnak az utasok.

Az új autóbuszok beszerzéséről szóló megállapodásokat ünnepélyes keretek között ma írták alá a felek. A szerződéseket a Volán Buszpark Kft. képviseletében Dávid Ilona ügyvezető, a KRAVTEX Kft-től  dr. Krankovics István ügyvezető, a MAN Kft-től pedig Martin Strier  CEO és Hoyos György Sándor cégvezető látta el kézjegyével.

A fentieken túl a Volán Buszpark három eredményes, 17 milliárd forintot meghaladó értékű autóbusz beszerzésének köszönhetően összesen 201 darab modern, a mai kor elvárásait is kielégítő jármű áll ütemezetten forgalomba 2019. április végéig a Volán busznál és a Közlekedési Központoknál.

További programok »

Itthon

A Színészválogatott is játszott Mezőmegyeren, a családi napon

Egész napos rendezvényre várták a megyerieket és a csabaiakat a mezőmegyeri sport komplexumba hétfőn, a kora délelőtti óráktól. Napközben a színpadon Hevesi Imre, Balázs Pali, este Tabáni István énekelt, a nagypályán a Színészválogatott focistái rúgták a bőrlabdát.
2019. augusztus 19. 19:14
FEL