Tűzhelyen felejtették az ételt - lángra kapott

2020. szeptember 24. 19:28 | behir

Tűzhelyen felejtett étel kapott lángra Mezőkovácsházán a Kalocsa Róza utcában, tegnap a kora esti órákban - írja a katasztrófavédelem.

A tűz átterjedt a konyhaszekrényre, de az ott lakóknak sikerült a tűzoltó egység kiérkezése előtt a tüzet eloltani. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltóság egysége, a területet hőkamerával átvizsgálta az épületet kiszellőztette. Az esettel kapcsolatban senki nem sérült meg.

Aljnövényzet égett ezer négyzetméteren Okányban egy családi ház kertjében, tegnap a déli órákban. Az esethez vonuló szeghalmi hivatásos tűzoltóság egysége gyors sugárral a tüzet eloltotta. Az esettel kapcsolatban senki nem sérült meg.

Foltokban aljnövényzet égett Békéscsabán az Erzsébet lakópark és a Csorvási út közelében, tegnap a délutáni órákban. Az esethez vonuló helyi hivatásos tűzoltók a lángolást és parázslást gyors sugárral és kéziszerszámokkal megszüntette.

Tegnap délután Békéscsabán a Zsíros utcában ajtónyitáshoz és betegmozgatáshoz nyújtott segítséget a helyi hivatásos tűzoltóság egysége. 

FEL