Turizmus Békéscsabán: A fejlesztésekről tartottak előadást a Csabagyöngyében

2018. szeptember 28. 17:34 | Gyemendi Réka

„Turizmus Békéscsabán – helyzetkép és szemléletformálás” címmel tartottak előadásokat a Békéscsaba Turisztikai Egyesület szervezésében csütörtökön, a Csabagyöngye Kulturális Központban. A  rendezvényen helyi értékeinket, illetve az ezeken alapuló békéscsabai fejlesztéseket ismertették.

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület tevékenységét, a hozzá kapcsolódó fejlesztéseket Gulyás Péter, a szervezet elnöke mutatta be. Ezt követően a CsabaPark felújításának részleteibe nyújtottak  betekintést, mely előadáshoz látványtervek is kapcsolódtak. A programon a Munkácsy-negyed projektről, a Gyulai TDM szervezetről, valamint a Gyulai Turisztikai Egyesületről is bemutatót tartottak. Végül egy pódiumbeszélgetés következett Békéscsaba és Gyula turisztikai együttműködéséről.

- A rendezvény célja az együttműködés elősegítése, illetve a helyi értékek még inkább köztudatba való emelése. Fő célunk egyrészt az együttműködés a turisztikai szektoron belül, illetve a turisztikai szektor, valamint a város lakosságának a szövetsége. További célunk a gyulai turisztikai szolgáltatókkal való együttműködés szélesítése - emelte ki Gulyás Péter.

A projekt a TOP-6.9.1-16-BC1-2017-00001 Helyi szintű komplex programok Békéscsaba területén című projekt keretében valósult meg.

 

További programok »

FEL