Továbbra sem kell fizetni az M44-esen

2021. május 20. 06:32 | behir.hu

Legalábbis személyautóknak nem, 3,5 tonnánál nagyobb tehergépjárműveknek azonban igen.

A személyautók után továbbra sem kell fizetni az M44-es gyorsforgalmi úton – közölte hírportálunkkal Dankó Béla. Az országgyűlési képviselő az elmúlt néhány napban több megkeresést is kapott a kérdéssel kapcsolatban, ezért a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.-hez (NÚSZ) fordult.

A NÚSZ tájékoztatása szerint az M44-es autóút használata az e-matrica rendszerben díjköteles járművek részére ingyenes, vagyis személyautók után nem kell fizetni. Az M44-es autóút a 3,5 tonna feletti össztömegű gépjárművek részére ugyanakkor díjköteles. Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta, fenti információk az M44-es autóút teljes szakaszára érvényesek.

További programok »

Itthon

Területi adományosztási referensek segítik a nehéz sorsú családokat

A Megújuló Békés Megyéért Egyesület 2020 óta Segítő jobb civilektől civileknek néven egy civil összefogás útján igyekszik enyhíteni a COVID-19 járvány okozta társadalmi és gazdasági veszteségeket, a nehéz sorsú családok helyzetének könnyítésével. Cikkünkben Matuz Ádám Krisztián az egyesület elnöke számolt be arról, hogy két embert neveztek ki területi adományosztási referensnek.
2021. július 28. 19:04
FEL