Tovább menetel előre Márton Anita

2019. február 9. 06:13 | behir

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fedettpályás versenysorozatának harmadik, Torun-i állomásán három magyar atléta kapott meghívást.

A KOPP Békéscsabai Atlétikai Club közleményéből kiderül, hogy a magyar atlétika első világbajnoki címét tavaly tavasszal megnyerő Márton Anita visszatérése óta versenyről versenyre javul, Torunban 18.03 méteres eredménnyel a 7. helyen zárt.

Edzőtársa, Bogdán Annabella gerelyhajító portugál edzőtáborban készül az évre, aki arról számolt be, hogy jó időjárási körülmények közt zajlik a felkészülés, célja pedig az, hogy a téli dobó OB-n már jó eredményekkel szerepeljen. 

További programok »

Sport

Fábián Csaba: A mérce, hogy hány NBI-es játékost adunk a felnőtt csapatnak

A Békéscsabai Előre NKSE felnőtt csapata nem áll jól a női kézilabda első osztályban, ezzel szemben az utánpótlás együttesek brillíroznak, hiszen az NBI-ben az ifi a harmadik, a serdülő az ötödik, míg az U22-es alakulat vezeti az NBII délkeleti csoportját. A 2002-2004 közötti korosztályban legalább hét olyan játékos van, akik a jövőben a nagy csapat alapemberei lehetnek – mondta a lilák utánpótlás vezetőedzője.
11:24
FEL