Tovább menetel a magyar bajnokságban a Békéscsabai E-sport Egyesület

2020. november 29. 17:23 | Vincze Attila

Izgalmas és kiélezett küzdelemben győzte le a Békéscsabai E-sport Egyesület az esélyesebbnek tartott Honvéd Esport Akadémiát a Magyar Esport Bajnokság FinalFourjában. Jövő hét végén már a döntőért játszhat a csabai együttes.

Az idén ősszel indult 10 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokságon összesen négy játékban lehet versenyezni. A csabaiak a Counter Strike csapatbajnokságában szereztek újabb sikert, így már a legjobb négy között vannak. Megkeresésünkre a Békéscsabai E-sport Egyesület elnöke elmondta, hogy ezt a kiemelkedő eredményt annak ellenére tudták elérni, hogy az utóbbi időben több játékoscsere is volt a csapatban.

- A Honvédot tartják az országban a második vagy a harmadik legerősebb csapatnak és ez nekünk is egy jó visszajelzés, hogy ügyességben, tudásban már a mi játékosaink is az ország legjobbjai között vannak – fogalmazott Koszecz Atilla.

A Magyar Esport Bajnokság következő fordulója december 6-án lesz 17 órakor, akkor a csabaiak a jelenleg legjobbnak tartott Budapest Five csapatával mérkőznek majd meg. Koszecz Atilla szerint ugyan nem ők az esélyesek, de mindent beleadnak majd, hogy a döntőbe kerülhessenek. Hozzátette, hogyha vereséget szenvednek akkor sincs még minden veszve, mert a bajnokság alsó ágáról vissza lehet kerülni a ináléért vívott harcba.

 

További programok »

FEL