Tóth Péter hangversenyével indul az Őszi Művészeti Hetek

2018. szeptember 29. 12:18 | behir.hu

Október 1-jén a békéscsabai Junior Prima Díjas zongoraművész, Tóth Péter koncertjével veszi kezdetét Békéscsabán az Őszi Művészeti Hetek november végéig tartó programsorozata.

Az Egyesült Államokban élő Tóth Péter már fiatalon nemzetközi elismertségre tett szert és generációjának egyik legjelentősebb Liszt Ferenc darabok előadójává vált. Október 1-jén, a zene világnapján szülővárosába hazalátogatva Beethoven, Chopin, Liszt és Debussy művekből hallhat egy igényes válogatást a közönség.

Az Őszi Művészeti Hetek kiemelt fellépőjeként október 11-én érkezik Békéscsabára Zorán. Az énekes-gitáros-zeneszerző a frenetikus sikerű, teltházas Aréna-koncertje után egy újabb érdekes előadással örvendezteti meg rajongóit. A jól ismert régi és új Zorán-klasszikusokon kívül a legutóbbi duett-albumon elhangzó dalokból is válogatott, sőt, vendégeivel együtt számos Leonard Cohen dalt is az este részévé tesz.

A programsorozat keretében októberben fellép a Balassi Táncegyüttes és a Magyar Nemzeti Balett, novemberben érkezik a Habana Social Club, valamint a Kiscsillag zenekar is.

Színes kulturális paletta, helyi tehetségek, hazai sztárok, nemzetközi produkciók – ezt kínáljuk erre az őszre a Csabagyöngye Kulturális Központban.

 

További programok »

FEL