Toroczkai László: A Mi Hazánk lehet a harmadik pólus

2019. március 10. 11:13 | behir.hu

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint mára két politikai tömb maradt Magyarországon, a legtöbben azonban egy harmadik oldalt szeretnének, mi erre vállalkoztunk - fogalmazott Toroczkai László országjáró körútjának békéscsabai állomásán.

A politikus szerint az elmúlt hónapokban kiderült, hogy mára már csak két nagy politikai tömb van hazánkban: a Fidesz, valamint az egyesült balliberális tömb. A Mi Hazánk Mozgalom álláspontja szerint a többség már nem szeretné letenni egyik mellett sem a voksát, így szükség van egy harmadik pólusra.

- A Mi Hazánk arra vállalkozott, hogy felépíti ezt a harmadik oldalt. Már nem tesszük meg azt, hogy alulról szervezve hozunk létre egy politikai közösséget. Ebben már van rutinom, nem úgy, mint a vetélytársaimnak, akik több millió forintot vágnak zsebre és ebben szereztek rutint - fogalmazott Toroczkai László.

Az elnök kiemelte, hogy ismerik a vidék problémáit és céljuk is az, hogy vidéki pártként működjenek. Hangsúlyozta azt is, hogy a közelmúltban a Független Kisgazdapárttal és a MIÉP-pel is szövetséget kötöttek.

 

További programok »

Itthon

Átadták a sportcsarnokot Mezőhegyesen

A mezőhegyesi fejlesztések azt a célt szolgálják, hogy az itt élők ne érezzék magukat harmadrendű polgárnak a fejlettebb régiókban élőkhöz képest - mondta Lázár János szombaton Mezőhegyesen, ahol Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen átadták az új sportcsarnokot.
09:29
FEL