Tolvajokat keres a rendőrség, ön is segíthet!

2019. május 11. 10:07 | behir

Elloptak két kerékpárt Békéscsabán, a Nagy Imre térről. A rendőrség kéri, hogy aki a térfigyelő kamera felvétele alapján felismeri a két elkövetőt jelentkezzen a rendőrségen.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás miatt eljárás folytat ismeretlen tettesek ellen, akik Békéscsabán, a Nagy Imre térről, március 1-jén 20 óra 30 perc körül elloptak két biciklit – olvasható a police.hu-n. A térfigyelő kamerák rögzítették a helyszín közelében az elkövetőket. A felvételeken az is látszik, hogy az egyik kerékpárt el akarják vinni, és az is, hogy néhány perccel később a térről ellopott kerékpárokat maguk mellett tolják.

 

 

A rendőrség kéri, hogy aki a felvétel alapján felismeri a bűncselekmény elkövetőit, tegyen bejelentést a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700). A 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. Mindkét telefonszám díjmentesen hívható, a „Telefontanún” akár név nélkül is lehet bejelentést tenni.

További programok »

FEL