Több, mint 700-an vettek részt a Sérült Fiatalok Békés Vármegyei Találkozóján

2024. május 23. 12:12 | Fajó Attila

Immár hetedjére rendezték meg a Sérült Fiatalok Vármegyei Találkozóját csütörtökön, Gyulán. Az esemény a sport, a közösség és a szórakozás jegyében telt el.

A rendezvényt a gyulai önkormányzat, a Szivárvány Napközi Otthon, a Hatodik Érzék a Fogyatékkal Élőkért Egyesület, a Pánczél Imre Gyógypedagógiai Intézet és a Mozgáskorlátozottak Dél-Alföldi Regionális Egyesülete közösen szervezte meg.

Több, mint 700 regisztrált résztvevő jelent meg a hetedik alkalommal megrendezett találkozón. A szervezők képviseletében nyilatkozó Fenesi Balázs elmondta: az évente egyszer megtartott összejövetelen sport és játékok várják az érkezőket.  

– Itt egy évben egyszer találkozunk ugyan, de így is nagyon erős a közösségi hangulat és a találkozás öröme – mondta el a Mozgáskorlátozottak Dél-Alföldi Regionális Egyesületének elnöke. 

 

 

A rendezvényt köszöntő beszéddel Gyula város polgármestere nyitotta meg. Görgényi Ernő kiemelte: az esemény összefogásból született meg és lehetőséget teremt a sérült fiataloknak és segítőiknek a feltöltődésre. A jelenlévők a nap folyamán színes kísérőprogramokon vettek részt. Sztár fellépőként pedig Kökény Attila adott koncert, a gyulai város sportcsarnokban megrendezett találkozón.

Galéria

 

További programok »

Gyula

Családi napra várták az érdeklődőket Gyulán

Második alkalommal rendeztek családi napot a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központban szombaton, Gyulán. A programon többek táncbemutatókkal, élményautózással és kézműves programokkal várták a kicsiket és nagyokat.
2024. június 15. 18:38
FEL