Több mint 40 szúrással ölt Zsolt

2016. szeptember 7. 13:46 | Fekete Kata

Lezárta a nyomozást a rendőrség a 2016 februárjában Gyulán történt emberölés ügyében. Az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított pénzt akart szerezni ismerősétől. Rugdosta, majd azért, hogy ne tudja megnevezni támadóját, késsel szurkálta össze.

 

 

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki 2016. február 5-én 2 óra körül Gyulán, az autóbusz-állomáson bántalmazta és többször megszúrta ismerősét. A két férfi előző este együtt italozott, az idősebb férfi több vendéglátóhelyen fizetett mindkettőjüknek. A 21 éves Z. Zsolt miután látta, hogy van nála pénz, el akarta tőle venni. Az autóbusz-állomáson leültek egy padra, ahol Z. Zsolt azt akarta, hogy ismerőse aludjon el, ne vegye észre, amikor belenyúl a zsebébe. A férfi lefeküdt a padra, de a gyanúsítottnak nem volt türelme kivárni, hogy elaludjon. Többször fejbe rúgta úgy, hogy elvesztette az eszméletét. Átkutatta a ruháját, magához vette a pénzét és haza indult.
 
Nem akarta, hogy miután a férfi magához tér, megnevezze támadóját. Ezért visszament hozzá és a magatehetetlen sérült zsebéből kivett késsel több mint 40-szer megszúrta őt. A rendőrök 3 óra körül találtak rá az elhunyt férfira és 4 órán belül elfogták az emberölés elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Z. Zsoltot. A 21 éves férfi előzetes letartóztatásban van. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az ellene indított nyomozást 2016. szeptember 7-én vádemelési javaslattal zárta le. A büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította a Békés Megyei Főügyészségre. 
Forrás: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

FEL