Több helyen is intézkedtek a rendőrök Békés megyében szeptember első napján

2020. szeptember 2. 11:18 | behir

Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt, Békésen lopás, Battonyán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember 1-jén 19 óra 45 perc körül, Békéscsabán a Gábor Áron utcában. Egy kisteherautó vezetőjénél pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. A békéscsabai férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték, mert nem tartotta magánál a vezetői engedélyét – számolt be róla a rendőrség.

A Békési Rendőrkapitányság lopás miatt őrizetbe vett egy békési férfit. A gyanú szerint a 30 éves férfi 2020. augusztus 31-éről szeptember 1-jére virradóra betört egy italozóba, Békésen. Először lefeszítette a rácsról a lakatokat, majd az üzlet ajtaját berúgta. Átkutatta az épületet, ahonnan italokat és édességet hozott el. A rendőrség lopás vétség elkövetésével gyanúsítja a békési férfit és őrizetbe vette.

Battonyán 14 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök egy csanádpalotai férfit, akinek tartás elmulasztása miatt körözését rendelte el a Makói Rendőrkapitányság.  A 42 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

További programok »

FEL